Je ex terugkrijgen: tips om je emoties onder controle te houden

Een van de belangrijkste dingen om te onthouden als je probeert je ex terug te krijgen is om je emoties onder controle te houden. Dit kan een uitdaging zijn, je emoties zijn kwetsbaar. Een relatiebreuk kan emotioneel en heftig zijn. Zeker als er nog veel gevoelens voor elkaar in het spel zijn. Het is echter belangrijk dat je kalm en in controle blijft van je emoties als je de beste kans wilt hebben om je ex terug te krijgen.  Om dit makkelijker te maken hebben wij hier wat tips voor het in controle houden van je emoties na een relatiebreuk. 

Tip 1

Prop je emoties niet op. Er is een einde gekomen aan een dierbare tijd van je leven en je bent ook aan het uitzoeken of je de relatie wilt redden. Het is meer dan logisch dat je je emotioneel voelt en bent. Nergens om je voor te schamen. Prop je gevoelens dan ook niet op en accepteer dat je momenteel kwetsbaar bent. Het opkroppen van gevoelens leidt uiteindelijk tot meer frustratie en verwarring.

Tip 2

Praat met een vertrouwde vriend of familielid over wat je doormaakt. Het kan nuttig zijn om met iemand te praten die je begrijpt en steunt, zonder je te veroordelen. Dit zal je helpen om wat perspectief te krijgen en je hopelijk in staat stellen om de situatie duidelijker te zien.

Tip 3

Schrijf je gedachten en gevoelens op. Dit is een vorm van expressie die je kan helpen je emoties te verwerken en uit te zoeken wat je echt voelt. Soms is het pas als we onze gedachten op papier (of scherm) zien, dat we in staat zijn om ze te begrijpen.

Tip 4

Concentreer je op het zorgen voor jezelf. Dit is een moeilijke tijd voor je en het is belangrijk om jezelf te tijd te geven. Je bent als persoon de belangrijkste in je eigen leven. Zorg dan ook dat je jezelf goed blijft verzorgen, fysiek en mentaal. 

Dit waren de tips! Je kan nu goed je emoties onder controle om je ex terug te krijgen. Voel je vrij om een reactie achter te laten als je tips of vragen hebt. Of neem een kijkje op deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *